Stonehill Ranch (Balen, Antwerpen): paardrijlessen, paardenverhuur, pension en ponykampen

Stonehill Ranch: manege in Balen (Antwerpen) waar het paard écht centraal staat

Manege Stonehill Ranch in Balen organiseert een interessante waaier aan activiteiten die allemaal rond paarden – maar ook westerns – draaien. Je bent van harte welkom voor ponykampen, paardrijlessen, paardenverhuur en nog veel meer. Eén ding is zeker: als je binnenstapt bij Stonehill Ranch, stap je binnen in een andere wereld vol avontuur en paardenpassie.

Onze grote terreinen met binnen- en buitenpiste worden omringd door groen weiland. Perfect voor wie met zijn of haar paard een stevig ritje wilt maken. Wat ooit begon als hobby, groeide uit tot een bloeiende manege in de Kempen. Een familiebedrijf waar iedereen welkom is.

Manege Stonehill Ranch: elke dag een ontdekking

Stonehill Ranch heeft niet alleen een hart voor paarden, maar ook voor mensen. Zo organiseren we ieder jaar leuke benefieten voor diverse goede doelen. Op die dagen kunnen kinderen gratis komen paardrijden en zamelen we geld in voor wie het nodig heeft.

Wil je een feestje organiseren – of een rondleiding voor je vereniging? Dat is zeker mogelijk! Daarnaast organiseren we ook elke maand western events, zoals barrelwedstrijden, waarbij je mooie prijzen kan winnen. Spring zeker ook eens binnen in onze winkel, de Stonehill Western. Vanaf mei ontspan je gezellig op ons fonkelnieuwe terras in westernstijl, met een klein hapje of drankje. Niet te missen!


Uiteraard zijn we op de eerste plaats een professionele manege, waar je op elk moment terecht kan voor:

  • ponykampen (inschrijven vooraf!)
  • paardrijlessen
  • buitenritten
  • paardenverhuur
  • paardenpension

Enkele sfeerbeelden

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!